Sales Development Representative bij Eventix

 • Sales
 • Amsterdam, Netherlands

Sales Development Representative bij Eventix

Job description

Ambassadeur van de bovenste plank

Ben je op zoek naar een mega innovatieve, groeiende organisatie met een jonge groep enthousiastelingen die hard werken en vooral heel veel plezier hebben? Dat komt goed uit, want wij zoeken collega’s die met ons meegroeien.

Ben je enthousiast, super gedreven en heb je een netwerk in de festival- en evenementen branche in de breedste zin van het woord? Weet jij met jouw natuurlijke gunfactor en flair nieuwe klanten aan je te binden en gemakkelijk een deal te sluiten? Yes! Dan hebben we een match!Wie zijn wij?

Ga je graag naar festivals, feesten of andere evenementen? Waarschijnlijk heb je dan wel eens een ticket gekocht via Eventix. We bieden een compleet kaartverkoopsysteem aan voor organisatoren, waarmee ze makkelijk en snel tickets kunnen verkopen voor hun evenementen. Bij ons staan automatisering, innovatie en service voorop. Onze klanten zijn onder andere Dekmantel en Paaspop en veel grote clubs in Nederland. Naast Nederland zijn we ook nog actief in België, Spanje, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Om nog verder te groeien zijn we op zoek naar iemand die ons verhaal kan overbrengen en nieuwe klanten weet te overtuigen.

Sales Development Representative bij Eventix

In deze dynamische functie ligt je voornaamste focus op het zoeken, benaderen en werven van (nieuwe) klanten. Een Sales Development Representative is binnen het sales team de persoon die bedrijven als eerste benadert en aftast of er interesse is, en documenteert de klant informatie netjes in het sales CRM systeem. Een Sales Development Representative werkt dagelijks nauw samen met Sales Account Executives. 

Vanuit ons fantastische kantoor in hartje Amsterdam maak je de afspraken met geïnteresseerde klanten. Je hebt een natuurlijke gunfactor en legt makkelijk contacten. Je zet je eigen creativiteit in voor de wijze waarop je een potentiële klant benadert. Als een potentiële klant geïnteresseerd is, plan je een afspraak in met een Sales Account Executive, die brede kennis heeft van de branche en de ticketing industrie. Als de handtekening is gezet, vieren jullie samen het succes!   

Wat bieden wij?

 • Kantoor in hartje Amsterdam

 • Werken bij het snelst groeiende ticketingbedrijf van Nederland.

 • Mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een dynamische en motiverende omgeving.

 • Een marktconform salaris met meer dan gunstige commissie voorwaarden.

 • Naar de leukste festivals gaan.

 • De kans om voor mijn werk rond te reizen binnen en buiten NL.

Requirements

Jij:

 • Hebt minimaal twee jaar sales ervaring.

 • Hebt een natuurlijk vermogen om sterke, duurzame relaties te ontwikkelen.

 • Bent in het bezit van een ijzersterke overtuigingskracht.

 • Hebt een bewezen track record in het behalen en overtreffen van doelstellingen.

 • Hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in de Nederlandse en Engelse taal.

Procedure

Na een korte telefonische kennismaking willen we je graag uitnodigen voor een kop koffie op kantoor. Daarin kunnen wij Eventix introduceren, inhoudelijk meer ingaan op de rol en uiteraard vragen we jou het hemd van het lijf. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 rondes) zullen we je tijdig op de hoogte houden van eventuele beslissingen die we nemen. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met onze HR Manager Niki via niki@eventix.nl